Menu

Om oss

~ Björkhem  2021 ~

 

I det här huset som ligger 7 km från Mariefreds centrum, bor vi med våra pekingeser och Corgisar. Till huset hör en härlig inhägnad tomt för våra vänner att springa på. Jag drömde redan som ung att få äga en pekingese en dag, en dröm som slog in januari 1985 när jag och min man fick besöka Joy´s Kennel. När vi fick se den vackra ljusa pekingese valpen så var saken klar och Joy´s Chinese Little Man ’Charlie’, flyttade hem till oss. Vi anmälde Charlie till Apollo – Gruppens vårutställning 16 Maj 1985. Charlie vann domare Lin-Gun Öhrstedt’s hjärta direkt och återvände hem med resultatet BIS Valp.. och så var vi fast i intresset för utställning.
Vi har en liten uppfödning av pekingeser och Welsh Corgi Cardigan i hemmamiljö på landet och vår målsättning är uppfödning av mentalt sunda, friska och glada hundar. Första kullen ( pekingese ) föddes februari 1992 och Corgi -2014.
Resultatet har blivit 26 champions ( Pekingese ) ( 1 Corgi  ( SE VCH  ) plus några  pekingeser som är på god väg. Vi och våra fyrbenta vänner hälsar er varmt välkomna till oss!

Charlie och Marie och Charlies pappa

 

Första valparna som föddes i Kenneln 1992 Mister-Casanowa´s Whispering He-Man och Mister-Casanowa´s White Baby-Pop

Dottern Pamela sitter med Casanowa i famnen. Kennel namnet tog vi efter Casanowa , till sist fick vi godkänt kennel namn Mister-Casanowa´s .

 

 

 

Helena & Levi Orre
Mobil: 070-57 60 199   mrcasanowas@gmail.com